Voor wie het nog niet wist, Spa Ritual is hét ‘top of the bill’ merk voor Spa en Wellness salons, Schoonheidsalons, Pedicuresalons en natuurlijk Nagelsalons.

De SpaRitual lijn is zeer veelomvattend en heeft ondermeer alle producten voor natuurlijke hand- en nagelverzorging, nagellak en verharders, pedicureproducten en een breed scala Spa en Welness producten.

Vegan (veganistisch) is het sleutelwoord bij alles wat met SpaRitual te maken heeft. Vegan betekent niet alléén dierproefvrij, het betekent óók :vrij van kunstmatige kleur en geurstoffen, alléén gebruik van organisch materiaal, met behulp van toeleveranciers die eenzelfde productieproces hebben en op de hoogste standaarden produceren. Veganisten zien zo veel mogelijk af van voeding, kleding, schoeisel, medicijnen, cosmetica en andere producten, verkregen via gebruik van welk dier dan ook. In dat opzicht is SpaRitual een cosmeticalijn die zijn tijd ver vooruit is. Kwalitatief hoogwaardige en eco-vriendelijke producten zijn de sleutel tot de toekomst.

De natuurlijke grondstoffen verhogen tevens de effectiviteit en werkzaamheid. In deze tijden waar iedereen met ons milieu bezig is, kan iedere salon er goede sier mee maken, én er een mooie boterham aan overhouden!

SpaRitual bestaat uit drie hoofdlijnen:

1) Nail Lacquers (veganistische nagellakken)
2) Nailcare Essentials (o.a.treatments, verstevigers, topcoats, eco vijlen)
3) Multipurpose Spa producten (o.a. crème’s, olie, scrubs, lotions, maskers)

De producten zijn deels voor professioneel gebruik (behandelproducten en grote maten) en deels voor salonverkoop. Zowel de verpakking als het ondersteunende materiaal maken van de retailproducten zeer aantrekkelijke producten om in huis te hebben. De kwaliteit en de producteigenschappen vinden hun uistraling in de producten zelf. Eenmaal begrepen waar SpaRitual voor staat is er zowel voor de salon als de klant (eindgebruiker) geen weg meer terug. Het zijn unieke producten die op dit moment door geen enkele fabrikant worden geleverd.

SpaRitual is gebaseerd op de gedachte dat ieder mens op zekere momenten tijd voor zichzelf moet nemen. Tijd om te healen en tijd om geest en lichaam zichzelf te laten herstellen en weer in balans te brengen. De Spa producten zijn daarom bij uitstek bedoeld voor (de betere) Sauna’s en Thermen, beautysalons en massagesalons. Zo gebruikt een vijfsterren hotelketen als Ritz-Carlton de SpaRitual
producten in hun welness afdelingen. De SpaRitual multipurpose lijn bestaat uit een selectie van hoogwaardige -maskers, -scrubs, -crèmes, -lotions, -minérale zouten en oliën.

Net zoals de lakken en de treatments zijn de Spa-producten volledig dierproefvrij en gemaakt van organisch en biologisch afbreekbaar materiaal.

 

Om een afspraak te maken kunt u ons bellen op 0413 - 24 54 13

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2013

Angel Nails Uden

  • Angel Nails Uden
  • Oostwijk 1B
  • 5406 XT Uden
  • KvK 57798370
  • BTW NL852740529B01