Young Nails heeft al heel lang één heel belangrijke slogan: It’s all about you !

Alle producten zijn en worden ontwikkeld vanuit het belang van degene die ermee moet werken. Niet vanuit een commercieel belang. Van belang is niet wat de fabrikant ermee ‘kan verdienen’, maar of het toegevoegde waarde heeft voor de salon. Het enige wat de productontwikkelaars zich bij Young Nails afvragen is:wat levert het op voor de klant (de salon) ?

It’s all about you wordt dus voor 1000% waargemaakt. Voor veel stylistes zal dat verdacht klinken……totdat ze het zelf hebben geprobeerd.

Kiezen voor Young Nails is kiezen voor kwaliteit. Onbezorgde kwaliteit, échte kwaliteit. Je maakt er nagels mee die blijven zitten, nooit loslaten, gemakkelijk en simpel worden aangebracht. Nagels waar je klanten voor terug blijven komen! Dat is toch waar het échte geld in zit? Een klant één keer bedienen kan iedereen. De echte goede styliste weet dat het níet om die éne keer gaat, maar ‘om de volgende keren’. Daar zit het geld in…..

Young Nails helpt daar als geen ander bij. HOE?

 1) Door je een product te geven dat doet wat het moet doen. Het moet snel en simpel aangebracht kunnen worden en nooit loslaten, toch? Gel, Acryl, Manicure producten, het maakt niet uit. Alles in de lijn is getest door productontwikkelaars, chemici en niet te vergeten gebruikerspanels. De mensen die ermee moeten werken (ook jij dus) staan daarbij voorop.

2) Door een doordacht programma van begeleiding en permanente educatie. Er is altijd wel iets dat we kunnen toevoegen aan je vaardigheden en je technische kennis. Die mogelijkheden krijg je ook. Ook dat maakt het verschil. Als je reeds succesvol bent in je salon, dan doet Young Nails daar een (grote) schep bovenop. Als je nog niet succesvol was, dan zal Young Nails voor jou het verschil gaan maken. Dat is beloofd, of anders geld terug!

In een vrij korte tijd is in de Benelux een groot aantal ervaren stylistes overtuigd van de kracht van de producten. Dat kun je overal natrekken. De reden dat het dealernetwerk explosief is gegroeid heeft te maken met:

TOPKWALITEIT en HOOGWAARDIGE BEGELEIDING.

Het is niet alleen een succesverhaal in de Benelux. Voordat het een succes werd in Nederland en België zijn er wereldwijd al topstylistes overtuigd van de kracht, het gemak en de kwaliteit van de producten van Young Nails. Daarom geldt: niet tevreden, geld terug* ! Eenmaal een poedertje en een liquid geprobeerd (of de sublieme gel) en er is geen weg meer terug. Je hoeft het niet te geloven, maar er is werkelijk geen enkel ander merk dat zich kan meten met de producteigenschappen van Young Nails.

Young Nails is gemaakt door en voor nagelstylistes

Ben jij inmiddels toe aan een product dat écht zorgt voor resultaat, dat écht altijd klaar staat met – gratis -professionele ondersteuning, dat in tijden van crisis – écht – het verschil maakt door een ongeëvenaarde kwaliteit? Als je er open voor staat laten wij  je kennismaken met producten waar de concurrentie alleen nog maar van droomt. Écht waar.

Om een afspraak te maken kunt u ons bellen op 0413 - 24 54 13

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2013

Angel Nails Uden

  • Angel Nails Uden
  • Oostwijk 1B
  • 5406 XT Uden
  • KvK 57798370
  • BTW NL852740529B01